2010. április 21., szerda

Kriston Intimtorna Nőknek

KRISTON INTIMTORNA NŐKNEK

2010. május 30.-tól (péntekenként) négy héten át 17:30 - 20:30

A 12 órás tanfolyam díja: 18 000 Ft (5000 Ft előleg befizetése szükséges)
A tanfolyamot Bencze Bernadett tartja

A torna bármely életkorban elkezdhető. Az órákon a gyakorlatok közti pihenő időkben a résztvevők az alhas egészségét biztosító életvezetési szokásokkal és információkkal ismerkednek meg, ami hozzájárulhat az egészségük fejlesztéséhez és a boldogabb családi élethez.

A tanfolyamok max. 8 fős kis létszámú csoportokban, kellemes légkörben zajlanak.
Ajánlott a kényelmes váltóruha, mást nem kell hozni, esetleg tollat, papírt.
Az intim torna:
Az Intim Torna a medencealap izmainak és kötőszövetes rendszerének megerősítését szolgálja. A torna elsajátításához mindössze 12 óra szükséges. Ez idő alatt a medencealapi izomzat minden fontos részének mozgatása megtanulható. Vizelettartási, egyes nőgyógyászati és aranyér problémákat is orvosol, illetve előz meg. A "szerelemizmok" új életre kelnek.
Az intim torna gyakorlatai nem teljesen új találmányok. Már az ősi jóga iratokban is vannak olyan gyakorlatok, melyek erősítik, kondicionálják a gát/medencealap területét, ennek egy részét bandha-nak hívják. Az intim torna gyakorlatai nem csak fizikai szinten működnek, tehát nem csak az izmokat dolgoztatják meg, hanem a finom energiák szintjén is idéznek elő változásokat, oldanak blokkokat. Kriston Andreának köszönhetjük egy igen komplex tréningprogram kidolgozását, mely a fentieken alapul és a fizikai, gyakorlati területtel foglalkozik.

A Kriston Intim Torna egy testtudat fejlesztő, egészségnevelő módszer, melynek célja a medencefenék izmok erősítése, karbantartása és egy olyan szokásáthangoló program elsajátítása, mellyel biztosítjuk az alhasi szervek védelmét és hatékonyabb működését.
A tréning segítséget jelenthet a következőkben:
záróizom gyengeségből adódó problémák,
( vizelet-, széklet inkontinencia, hüvelyi gyengeség, aranyér…)
menstruációs zavarok, görcsök,
belső szervi süllyedések,
fogantatás, szülésre való felkészülés, szülés utáni regeneráció,
párkapcsolat, szexualitás,
gyulladásos hajlam, fertőzések,
menopauza,
altesti műtétre való felkészülés, műtét utáni rehabilitáció,
valamint a tünetek kialakulásának megelőzése.
A tanfolyamon a tornagyakorlatok megtanulása mellett ismeretátadáson, történeteken keresztül saját nőiségünk is megérintődik. Ráébredhetünk dolgokra, a bennünk zajló folyamatok üzenetére, ami hozzájárulhat mélyebb önvalónk megértéséhez, önismeretünk kiteljesedéséhez.
Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megismerni alteste rejtett izmait, elsajátítani a gáti izmok tornáját és egy olyan életvezetési módot, melynek célja a belső szervek védelme.
A tanfolyamot csak megfelelő létszám esetén indítjuk,
illetve 8 fő felett lezárjuk a jelentkezést.
Jelentkezés a humanmind@humanmind.hu oldalon, illetve a 20 333 1647-es telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése